Donostian
Gorde
Kendu nire zerrendatik

Basque Culinary Centerreko lehen promozioa, lan egiteko prest

18:00 - 20:00
Basque Culinary Centerreko lehen promozioa, lan egiteko prest
Abian jarri zutenetik bost urte igaro direnean, zentroa erreferentzia da nazioartean. Guztira, 54 ikaslek eskuratu dute euren titulua.

Zure interesekoa izan daiteke

VACAS Y TERNEROS LIMOUSIN DE UN AMIGO EN ERANDIO-GOIKOA
18:00 - 20:00
ZUZENEAN
Duela  min.

Hego Euskal Herrian premiazko txertaketa baimendu dezala eskatu dio Espainiako Gobernuak Europar Batzordeari, dermatosi nodularrari aurre egiteko

Frantziako estatuarekiko mugatik hurbil dauden eskualdeetan txertatu nahi ditu Espainiako Gobernuak abelburu guztiak, hau da, Euskadin, Nafarroan eta Aragoin. Izan ere, azken orduetan foku gehiago agertu dira Frantziako Estatuan, mugatik hurbil, gainera. Neurri horren helburua da gaixotasunaren hedapena eten eta gainerako erkidegoetara ez iristea.

Gehiago ikusi
Publizitatea
X