ESPARRAGOAK ETA TXAKOLINA
Gorde
Kendu nire zerrendatik

Euskal produktuak sustatzeko, ekitaldia egin dute Basque Culinary Centerren

18:00 - 20:00
Euskal produktuak sustatzeko, ekitaldia egin dute Basque Culinary Centerren
Bertan izan dira Hilario Arbelaitz sukaldari gipuzkoarra eta Javier Diez nafarra, euren egiteko moduak erakutsiz. Eta baita bi erkidegoetako ordezkariak ere.

Zure interesekoa izan daiteke

VACAS Y TERNEROS LIMOUSIN DE UN AMIGO EN ERANDIO-GOIKOA
18:00 - 20:00
ZUZENEAN
Duela  min.

Hego Euskal Herrian premiazko txertaketa baimendu dezala eskatu dio Espainiako Gobernuak Europar Batzordeari, dermatosi nodularrari aurre egiteko

Frantziako estatuarekiko mugatik hurbil dauden eskualdeetan txertatu nahi ditu Espainiako Gobernuak abelburu guztiak, hau da, Euskadin, Nafarroan eta Aragoin. Izan ere, azken orduetan foku gehiago agertu dira Frantziako Estatuan, mugatik hurbil, gainera. Neurri horren helburua da gaixotasunaren hedapena eten eta gainerako erkidegoetara ez iristea.

Gehiago ikusi
Publizitatea
X