Michelin Gida 2018
Gorde
Kendu nire zerrendatik

Eneko Atxak laugarren Michelin izarra lortu du, eta Donostiako Ameliak, lehena

EAEko 22 jatetxek izango dute izarren bat 2018ko Michelin Gidan.
Eneko Atxa sukaldaria. Argazkia: EiTB
Eneko Atxa sukaldaria. Argazkia: EiTB

Eneko Atxa sukaldari bizkaitarrak laugarren Michelin izarra eskuratu du, Larrabetzun duen Eneko jatetxearen lehenengoarekin. Paulo Airaudo argentinarrak ere izarra eskuratu du duela zazpi hilabete Donostian ireki zuen Amelia jatetxean.

Atxak bazituen hiru izar Larrabetzun bertan duen Azurmendi jatetxean, eta orain beste bat eskuratu du, Enekon, ibilbidea hasi zuen lokalean, eta Azurmendin baino menu merkeagoa eskainiz.

Donostian, Paulo Airaudo argentinarrak apirilean, Prim kalean Amelia jatetxea ireki zuenean, jarri zuen helburua bete du izarra bereganatuta.

Chef argentinarrak izarra lortua zuen aurreko proiektu batean, La Bottegan, Ginebran, eta orain beste izar dirdiratsu bat gehitu dio Donostiako sukaldaritza konstelazioari.

"Hiruizardunen" Olinpoan jarraitzen dute Donostiako Akelarrek eta Arzakek, Lasarte-Oriako Martin Berasateguik eta Larrabetzuko Azurmendik.

Zure interesekoa izan daiteke

VACAS Y TERNEROS LIMOUSIN DE UN AMIGO EN ERANDIO-GOIKOA
18:00 - 20:00
ZUZENEAN
Duela  min.

Hego Euskal Herrian premiazko txertaketa baimendu dezala eskatu dio Espainiako Gobernuak Europar Batzordeari, dermatosi nodularrari aurre egiteko

Frantziako estatuarekiko mugatik hurbil dauden eskualdeetan txertatu nahi ditu Espainiako Gobernuak abelburu guztiak, hau da, Euskadin, Nafarroan eta Aragoin. Izan ere, azken orduetan foku gehiago agertu dira Frantziako Estatuan, mugatik hurbil, gainera. Neurri horren helburua da gaixotasunaren hedapena eten eta gainerako erkidegoetara ez iristea.

Gehiago ikusi
Publizitatea
X