Euskadi Gastronomia Sariak
Gorde
Kendu nire zerrendatik

Aitor Buendia Radio Vitoriako kazetariari eman diote Euskadi Gastronomia Saria

Zuriñe Garcia Galdakaoko Andra Mari jatetxeko sukaldari nagusiarentzat izan da sukaldari onenaren saria.
Aitor Buendia kazetariak saria jaso duen unea. Argazkia: EiTB
Aitor Buendia kazetariak saria jaso duen unea. Argazkia: EiTB

Aitor Buendia Radio Vitoriako kazetariari Euskadi Gastronomia Saria eman diote, Radio Vitorian nahiz Radio Euskadin emititzen den 'La Ruta Slow' irratsaioagatik.

Gastronomiaren Euskal Akademiak gaur banatu ditu golardoak, Gasteizen egindako ekitaldi batean.

Sukaldari onenaren saria Zuriñe Garcia Galdakaoko Andra Mari jatetxeko sukaldari nagusiak lortu du, eta Donostiako eMe Be Garrote jatetxeko Rafael Moyari sala zuzendari onenaren saria eman diote.

Horrez gain, Bittor Arginzoniz sukaldariari eta Axpe erretegiari aipu egiten dion 'Etxebarri' liburuak jaso du gastronomiari  buruzko argitalpen onenaren saria.

Zure interesekoa izan daiteke

VACAS Y TERNEROS LIMOUSIN DE UN AMIGO EN ERANDIO-GOIKOA
18:00 - 20:00
ZUZENEAN
Duela  min.

Hego Euskal Herrian premiazko txertaketa baimendu dezala eskatu dio Espainiako Gobernuak Europar Batzordeari, dermatosi nodularrari aurre egiteko

Frantziako estatuarekiko mugatik hurbil dauden eskualdeetan txertatu nahi ditu Espainiako Gobernuak abelburu guztiak, hau da, Euskadin, Nafarroan eta Aragoin. Izan ere, azken orduetan foku gehiago agertu dira Frantziako Estatuan, mugatik hurbil, gainera. Neurri horren helburua da gaixotasunaren hedapena eten eta gainerako erkidegoetara ez iristea.

Gehiago ikusi
Publizitatea
X