Euskal sukaldaritza
Gorde
Kendu nire zerrendatik

Mahaia sukaldari kolektiboak ''Sutondoan'' liburua aurkeztu du

18:00 - 20:00
Mahaia sukaldari kolektiboak ''Sutondoan'' liburua aurkeztu du
Basque Culinaryren babesarekin eta Aitor Agirre eta Roberto Ruiz sukaldariekin, euskal sukaldaritzaren tradizio eta berrikuntza batzen ditu.

Zure interesekoa izan daiteke

18:00 - 20:00
ZUZENEAN
Duela  min.

Gaztelurrutia: “Bisitari fidelak edukitzea eta bi heren 45 urtez azpikoak izatea dira arrakastaren gakoetako bi”

2025eko Durangoko Azoka bukatu berritan, ETBri emandako lehen balorazioan pozik agertu da Beñat Gaztelurrutia Gerediaga Elkarteko kudeatzeailea. Jendetza ibili dela nabarmendu du, baina erosoa izan dela bai sartzea baita bertan zehar ibiltzea ere. 2026ko Azokak 5 egun izango dituela aurreratu du, eta etorkizuneko erroka kulturaren jaialdi gisa sendotzea izango dela esan du.

Gehiago ikusi
Publizitatea
X