2017ko edizioa
Gorde
Kendu nire zerrendatik

Durangoko Kobika jatetxeak irabazi du berriz Bizkaiko Pintxo Lehiaketa

'Lumagorriz eta onddoz egindako erruloa' pintxoa izan zen garaile, atzo Bilbon antolatutako finalera aurkeztutako proposamenei irabazita.
Bizkaiko Pintxo Lehiaketako irabazleak. Argazkia: antolakuntza
Bizkaiko Pintxo Lehiaketako irabazleak. Argazkia: antolakuntza

Durangoko Kobika jatetxeko Iñigo eta Koldo Kortabitartek Bizkaiko Pintxo Lehiaketa irabazi dute beste behin, "Lumagorriz eta onddoz egindako erruloa" pintxoari esker. 2017ko Urrezko Pintxoa izatea lortu zuen, atzo Bilbon egindako finalean parte hartu zuten 15 proposamenen artean irabazita.

Tenperatura baxuan egindako Lumagorri oilasko pintxoa da, eta onddoak ere badaramatza. Oilaskoaren azala erabiliz koilara itxurako kurruskaria da pintxoaren oinarria. Egileen arabera, bi hozkadatan jan behar da, eskuarekin helduta.

Horrez gain, Amstel Oro Sari Herrikoia Plentziako Casa Marinos tabernako Juan Mª eta Alejandro Diazek irabazi zuten, "Ukitu mexikarrak dituen antxoa" pintxoagatik.

Zure interesekoa izan daiteke

VACAS Y TERNEROS LIMOUSIN DE UN AMIGO EN ERANDIO-GOIKOA
18:00 - 20:00
ZUZENEAN
Duela  min.

Hego Euskal Herrian premiazko txertaketa baimendu dezala eskatu dio Espainiako Gobernuak Europar Batzordeari, dermatosi nodularrari aurre egiteko

Frantziako estatuarekiko mugatik hurbil dauden eskualdeetan txertatu nahi ditu Espainiako Gobernuak abelburu guztiak, hau da, Euskadin, Nafarroan eta Aragoin. Izan ere, azken orduetan foku gehiago agertu dira Frantziako Estatuan, mugatik hurbil, gainera. Neurri horren helburua da gaixotasunaren hedapena eten eta gainerako erkidegoetara ez iristea.

Gehiago ikusi
Publizitatea
X