XXII. edizioa
Gorde
Kendu nire zerrendatik

Urriaren 5etik 9ra egingo dute Gastronomika, plataforma digital berri baten bidez

Hitzaldiak eta bestelako jarduerak tartekatuko ditu XXII. edizio honek, eta Gastronomika plataforma digitalaren bidez emango dute. Sarrera doakoa izango da.
Grastronomika 2018. ETBren bideo batetik ateratako irudia

Gastronomika biltzarra urriaren 5etik 9ra egingo dute Donostian. COVID-19aren pandemia dela eta, plataforma digital berri baten bidez egingo dute, eta sarrera doakoa izango da.

Ohar batean antolatzaileek azaldu dute hitzaldiak eta bestelako jarduerak, gehienak zuzenekoak, tartekatuko dituela XXII. edizio honek.

'Caminos-Bideak-Pathways' izena aukeratu dute joera alternatiboak eta nazioarteko gastronomiaren errealitateak uztartuko dituen edizio berri honetarako. Hala, Gastronomika plataformak areto ezberdinak izango ditu. Horietan, hainbat jarduera izango dira, aldi berean. Gainera, online erakustoki baten bidez, enpresek haien produktuak erakutsi eta parte-hartzaileekin hitz egiteko aukera izango dute, "leku fisiko berean egongo balira bezala".

Aurten, Italiak eta Espainiak elkarrekin kozinatuko dute. Alpeez bestaldeko herrialdeari eskainitako egun bat ere antolatu dute.

Sariak

Gastronomian egindako ibilbideagatik saria jasoko du Jose Andres sukaldariak. Hain zuzen ere, haren apustu solidarioa sarituko du Gastronomikak.

Albiste gehiago gizartea

Fiestas de la Blanca Vitoria Gasteiz
18:00 - 20:00
ZUZENEAN
Duela  min.

Edurne eta Zeledon Txikiren jaitsierak Andre Maria Zuriaren plaza bete du txikien egunean

Aiora Diaz, Los Alegrios kuadrillako 12 urteko neska, eta Eñaut Saenz de Viteri, Galtzagorri kuadrillako 10 urteko blusa, izan dira aurtengo Edurne eta Zeledon Txiki. Eguerdian, txupinazoarekin batera, Zeledon Txikiren eta Edurneren panpinak San Migel elizako dorretik jaitsi dira. Ondoren, Aiora eta Eñaut elizako balkoira itzuli dira eta, handik festaz gozatzeko deia egin diete Gasteizko haur guztiei.

Gehiago kargatu